Ostotarjous

Tarjoudun / tarjoudumme ostamaan tässä tarjouksessa mainitun kohteen ilmoittamillani ehdoilla. Tähdellä merkityt rivit ovat pakollisia.
 

Mikäli tarjouksen kohteena on asunto-osakkeet, tarjottu hinta on kokonaishinta eli ns. velaton hinta, joka sisältää mahdollisen huoneistokohtaisen yhtiövelkaosuuden.
Kiinteistö ja asunto-osakekaupassa sopimussakko on puolin ja toisin 4 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli ostotarjouksen tekijä kieltäytyy tekemästä lopullista kauppaa mahdollisten ehtojen täytyttyä ja myyjän hyväksyttyä tarjouksen, tarjouksen tekijä sitoutuu maksamaan myyjälle sopimussakkona 4 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli myyjä kieltäytyy tekemästä hyväksymänsä tarjouksen mukaista kauppaa, myyjä sitoutuu maksamaan ostotarjouksen tekijälle vastaavan sopimussakon. Kiinteistökaupan osalta sopimussakon sitovuus edellyttää kaupanvahvistajan vahvistamaa ostotarjousta.
Vuokraoikeuden kaupassa myyjän hyväksyttyä ostotarjouksen, tulee sopimussakko molempia osapuolia sitovaksi. Sopimussakko on korkeintaan 10 % tarjotusta kauppahinnasta. Sopimussakko tulee maksettavaksi mikäli ostaja tai myyjä kieltäytyy tekemästä kauppaa sen jälkeen, kun kaupan osapuolet ovat sopineet ja hyväksyneet lopulliset kaupan ehdot ja kaikki ostajan asettamat ostotarjouksen edellytykset kaupalle ovat täyttyneet. Sopimussakon määrä on korvauksen yläraja, joten osapuolilla ei ole oikeutta saada korvausta todellisesta vahingosta, mikäli se olisi sopimussakkoa suurempi.
CAPTCHA
Varmistetaan ettei lomake lähetä spam-postia
4 + 7 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Arviointipyyntö

Onko asuntonne myynti ajankohtainen?
Pyydä meitä käymään, niin annamme ajankohtaisen hinta-arvion.
Katso tarkemmat hintatiedot hinnastostamme, onko käyntimme veloitukseton vai maksullinen.

Tästä

Ostotarjous

Tee ostotarjous. Olemme sinuun yhteydessä.

Tästä

Kodin etsintäpalvelu

Asunnon etsintäpalvelumme avulla etsimme sinulle toiveittesi mukaisen asunnon tarjonnastamme tai ns. hiljaisesta myynnistä.

Tästä

Henkilöstö

Henkilöstömme ja yhteystiedot.

Täältä

Yritys

Joensuun Huoneistokauppa Oy on perustettu vuonna 2009. Joensuun Huoneistokauppa on laillistettu kiinteistönvälittäjä.

tutustu

Vuokravälityspalvelu

Vuokravälityspalvelumme auttaa sinua löytämään luotettavan vuokralaisen asuntoosi.

Tästä

Hinnasto

Tutustu hinnastoomme

tästä

Tiedotteet

  • Yrityksemme VERKKOLASKUTUS TIEDOT ON MUUTTUNUT, katso ohje
  • Yrityksessämme myös vuokra-asuntopalvelu, katso lisää...
  • Yrityksemme tietoturvatiedote

Lue